Transcan®


Timp de 20 de ani, inregistratoarele de temperatura Transcan® au deservit piețele de transport frigorific. Transcan® Advance nu este o excepție. Furnizeaza date clare, precise și semnificative ale temperaturii pentru a proteja integritatea produselor atunci când contează cel mai mult.

Image

Până la 8 intrări independente de senzori de temperatură.

Până la 8 intrări analogice (de exemplu deschideri de uși, decongelare, putere de racire, sau definite de catre utilizator).

Senzor de umiditate.

Vizibilitatea clară a alarmelor de depasire a temperaturii prin 8 alarme stabilite de temperatură.

Imprimare bonuri de livrare, bonuri de transport și pentru mai multe zile.

Imprimare fără zgomot, de mare viteză  prin apasarea unui singur buton.

 

Memorie ce poate stoca până la 2 ani de date de temperatură colectate prin intermediul a 8 senzori.

Ecran OLED albastru pe fond negru, pentru o citire mult mai usoara.

Port USB pentru a descărca cu ușurință datele de temperatură pe orice PC.


 • Usor

  • Pentru monitorizarea eficientă a costurilor și a înregistrarilor de temperatura alege Transcan Advance. Acesta include sistemul unic ADR (Inregistrare Zilnica Automata) . Transcan Advance include acum o serie de caracteristici concepute pentru a face si mai usor de utilizat cel mai ușor de utilizat înregistrator de temperatură.

 • Certificat

  Aparatele de înregistrat Transcan Advance au fost testate și aprobate conform EN 12830 (normativul european pentru sistemele de înregistrare a temperaturii vehiculului), și sunt certificate ca un dispozitiv din clasa 1. Aceasta este cea mai înaltă clasificare de functionare ce poate fi acordata. În plus, inregistratoarele Transcan Advance indeplinesc cerințele din interpretarea germană a CEE Directiva 92/1 / EWG, și au primit certificarea centrului de testare TUV Bau-und Betriebstechnik.

 • Mai multe limbi

  Inregistratoarele Transcan Advance includ posibilitatea de a selecta limba de operare (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană portugheză, poloneză sau olandeză), cu un sistem unic de ajutor construit, acest lucru face ca Transcan sa fie singurul inregistrator de temperatura documentat in mai multe limbi.

 • Intrări si senzori

  Transcan Advance acceptă până la 8 intrări separate de temperatură de la senzorii NTC de precizie. Fiecare intrare este caracterizată pentru funcționarea între -45C și +50C. De asemenea, puteți adăuga până la 8 intrări analogice, cum ar fi: întrerupătoarele pentru uși, decongelare, pornirea/oprirea agregatului frigorific sau a eventualelor alarme. Senzorii sunt disponibili cu lungimi de cablu de până la 18 metri și sunt complet interschimbabili. Pentru a respecta cerințele Reglementărilor Amendamentelor privind igiena alimentară din Regatul Unit, fiecare senzor cu termistor Transcan are un răspuns termic amortizat. Senzorii opționali de temperatură cu sonde de produs sunt disponibili în două formate. O sondă de inserție care este rotunjită, cu un capăt semi-ascuțit. Sonda este utilizată în mod normal pentru introducerea directă în produse precum carcasele de carne; sau o sondă între ambalaje, care este aplatizată, pentru a permite introducerea între cutii sau cutii de alimente. Sondele de produs au un timp de răspuns mai rapid decât senzorii de temperatură a aerului (T90 de aproximativ 1 minut). Sunt avantajoase pentru livrarile multiple, in care senzorul de temperatură a aerului în sine nu poate oferi o indicație semnificativă a temperaturii produsului.

Ce e in cutie?


Image
  • FA-0744/22

   CARCASĂ (TRAILER COMPLET) VARIANTA

  • TSAT / 4

   TRAILER SAU CAB MODUL

  • KL-1466

   ACCES PRIN CABLU. PUTERE PENTRU TRAILER

  • PS-0258

   CONECTOR 8-WAY

  • PS-0200/18-S

   PROBE DE AER 18 METER ECRANAT

  • DE-1461

   CABLE ASSEMBLY (PUTERE) PENTRU TRAILER

  • PS-0200/06-S

   SONDA 6 METER ECRANAT

  EN12830 VERIFICAT
  100%
  HACCP CONFORMITATE
  100%
  WELMEC COMPATIBILE
  100%