Transcan®


Timp de 20 de ani, inregistratoarele de temperatura Transcan® au deservit piețele de transport frigorific. Transcan® Advance nu este o excepție. Furnizeaza date clare, precise și semnificative ale temperaturii pentru a proteja integritatea produselor atunci când contează cel mai mult.

Image

Până la 8 intrări independente de senzori de temperatură.

Până la 8 intrări analogice (de exemplu deschideri de uși, decongelare, putere de racire, sau definite de catre utilizator).

Senzor de umiditate.

Vizibilitatea clară a alarmelor de depasire a temperaturii prin 8 alarme stabilite de temperatură.

Imprimare bonuri de livrare, bonuri de transport și pentru mai multe zile.

Imprimare fără zgomot, de mare viteză  prin apasarea unui singur buton.

 

Memorie ce poate stoca până la 2 ani de date de temperatură colectate prin intermediul a 8 senzori.

Ecran OLED albastru pe fond negru, pentru o citire mult mai usoara.

Port USB pentru a descărca cu ușurință datele de temperatură pe orice PC.


 • Usor

  Pentru monitorizarea eficientă a costurilor de încredere și de înregistrare alege Transcan Advance, industria standard de înregistrarea temperaturii care încorporează ADR unic (Automatic zilnică de înregistrare) Sistem. Transcan Advance include acum o serie de caracteri

 • Certificat

  Aparate de înregistrat Transcan Advance au fost testate și aprobate împotriva EN 12830 norma pentru sistemele de înregistrare a temperaturii vehiculului și sunt certificate ca un dispozitiv din clasa 1. Aceasta este cea mai înaltă clasificare de performanță care pot fi acordate. În plus recordere Transcan Advance au îndeplinit cerințele din interpretarea germană a CEE Directiva 92/1 / EWG și au primit certificarea de către german de testare Casa TUV Bau-und Betriebstechnik.

 • Multilingual

  Recordere Transcan Advance include posibilitatea de a selecta limba de operare (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană portugheză, poloneză sau olandeză), cu un sistem unic de ajutor în-a construit, acest lucru face ca Transcan singura mai multe limbi de sine a temperaturii documentării recorder.

 • Intrări & Sonde

  Transcan Advance suportă până la 8 intrări de temperatură separate de senzori termistor NTC de precizie. Fiecare intrare este caracterizată de funcționare între -45C și + 50C. Puteți adăuga, de asemenea, până la 8 intrări de comutare, cum ar fi întrerupătoare de ușă, decongelare, frigider pornit / oprit sau alarme. Senzorii sunt disponibile cu lungimi de cablu de până la 18 metri și sunt pe deplin interschimbabile. Pentru a respecta cerințele de igienă alimentare Amendamentul Regulamentele UK fiecare senzor termistor Transcan are un răspuns termic umed (T90 de aproximativ 8 minute). Senzorii opționali temperatura sonda de produse sunt disponibile în două formate. O sondă de inserție care este rotunjit cu un capăt semi-ascuțit, utilizat în mod normal pentru introducerea directă în produse, cum ar fi carcase de carne și un pachet între sondă care este aplatizat pentru a permite introducerea între cutii sau cutii cu produse alimentare Sonde de produse au un timp de răspuns mai rapid decât senzorii de temperatură a aerului (T90 de aproximativ 1 minut) și sunt avantajoase pentru operatorii de vehicule de livrare Multidrop unde temperatura aerului de detectare in sine nu poate furniza o indicație semnificativă a temperaturii produsului.

Ce e in cutie?


Image
  • FA-0744/22

   CARCASĂ (TRAILER COMPLET) VARIANTA

  • TSAT / 4

   TRAILER SAU CAB MODUL

  • KL-1466

   ACCES PRIN CABLU. PUTERE PENTRU TRAILER

  • PS-0258

   CONECTOR 8-WAY

  • PS-0200/18-S

   PROBE DE AER 18 METER ECRANAT

  • DE-1461

   CABLE ASSEMBLY (PUTERE) PENTRU TRAILER

  • PS-0200/06-S

   SONDA 6 METER ECRANAT

  EN12830 VERIFICAT
  100%
  HACCP CONFORMITATE
  100%
  WELMEC COMPATIBILE
  100%