Transcan®


Timp de 20 de ani și de numărare Termografe Transcan® au deservit piețele de transport și coldstorage frigorifice. Transcan® Advance nu este o excepție. Furnizarea de date clare, precise și semnificative de temperatură pentru a proteja integritatea produselor atunci când contează cel mai mult.

Image

Până la 8 intrări independente de senzori de temperatură

Până la 8 intrări comutator (de exemplu uși, decongelare, putere frigider și definite de utilizator)

Senzor de umiditate

Vizibilitatea clară a alarmelor out-of-range prin seturi de alarmă 8 temperatură numeric fizică imprimate și dovada grafică a temperaturii prin bilete de livrare, bilete de călătorie și imprimate de mai multe zile Fără zgomot, de mare viteză de imprimare termică prin intermediul unui singur buton de imprimare

Memorie în stare solidă - pentru a stoca până la 2 ani de datawhen temperatură colectate prin intermediul a 8 sonde albastru îmbunătățită pe ecran OLED negru pentru a face mult mai ușor de citit pe ecran port USB pentru a descărca cu ușurință date de temperatură pe orice PC


 • Usor

  Pentru monitorizarea eficientă a costurilor, alege Transcan Advance, standardul international in inregistrarea temperaturii, ce incorporeaza sistemul unic ADR (sistem automat de inregistrare zilnica).

 • Certificat

  Înregistratoarele Transcan Advance au fost testate și aprobate conform normei EN 12830 pentru sistemele de înregistrare a temperaturii vehiculelor și sunt certificate ca dispozitiv de Clasa 1. Aceasta este cea mai înaltă clasificare a performanțelor care poate fi acordată. În plus, inregistratoarele Transcan Advance au îndeplinit cerințele interpretării germane a directivei CEE 92/1/EWG și au primit certificare de către Casa de Teste Germană TUV Bau-und Betriebstechnik.

 • Mai multe limbi

  Înregistratoarele Transcan Advance includ posibilitatea de a selecta limba de operare (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană portugheză, poloneză sau olandeză) cu un sistem unic de ajutor încorporat, ceea ce face din Transcan singurul înregistrator de temperatură cu auto-documentare în mai multe limbi.

 • Intrări si senzori de temperatura

  Transcan Advance acceptă până la 8 intrări separate de temperatură de la senzorii cu termistori NTC de precizie. Fiecare intrare este caracterizată pentru funcționare între -45C și +50C. De asemenea, puteți adăuga până la 8 intrări de comutatori de intare, cum ar fi întrerupătoarele ușii, dezghețarea, pornirea/oprirea agregatului frigorific sau alarme. Senzorii sunt disponibili cu lungimi de cablu de până la 18 metri și sunt complet interschimbabili. Pentru a respecta cerințele Reglementărilor privind amendamentele privind igiena alimentară din Regatul Unit, fiecare senzor cu termistor Transcan are un răspuns termic amortizat (T90 de aproximativ 8 minute). Senzorii optionali de temperatură cu sonde de produs sunt disponibili în două formate. O sondă de inserție care este rotunjită cu un capăt semi-ascuțit, utilizată în mod normal pentru introducerea directă în produse precum carcasele de carne, și o sondă între ambalaje, care este aplatizată pentru a permite introducerea între cutii. Sondele de produs au un timp de răspuns mai rapid decât senzorii de temperatură de aer (T90 de aproximativ 1 minut) și sunt avantajoase pentru operatorii de vehicule cu livrari in mai multe locatii, unde senzorul de temperatură a aerului în sine nu poate oferi o indicație precisa a temperaturii produsului.

Ce e in cutie?


Image
  • FA-0744/22

   CARCASĂ (TRAILER COMPLET) VARIANTA

  • TSAT / 4

   TRAILER SAU CAB MODUL

  • KL-1466

   ACCES PRIN CABLU. PUTERE PENTRU TRAILER

  • PS-0258

   CONECTOR 8-WAY

  • PS-0200/18-S

   PROBE DE AER 18 METER ECRANAT

  • DE-1461

   CABLE ASSEMBLY (PUTERE) PENTRU TRAILER

  • PS-0200/06-S

   SONDA 6 METER ECRANAT

  EN12830 VERIFICAT
  100%
  HACCP CONFORMITATE
  100%
  WELMEC COMPATIBILE
  100%