Alimente congelate și refrigerate

Întreprinderile se confruntă cu presiuni din ce în ce mai mari pentru a îndeplini cerințele legale stricte ale UE, precum și cereri intense la timp. Piața de consum crește atât în ​​dimensiune, cât și în așteptări. Cu gusturi mai largi și o generație bazată pe tehnologie, proviziile pentru produsele „non-sezoniere” s-au intensificat și au pus noi presiuni și provocări asupra distribuției. Piața solicită calitate în toate sectoarele de preț și mai presus de toate siguranța. Siguranța și igiena alimentelor conduc taxa și, prin urmare, furnizarea de produse congelate și refrigerate de înaltă calitate la timp și la temperatura potrivită poate fi o sarcină dificilă fără instrumentele corecte.

Indiferent dacă este vorba de transport cu remorci, de livrări cu mai multe cădere de la camioane rigide sau de livrări la ușă cu furgonetă cu panou. Constrângerile devin mai mari de la an al an. Toate aceste aplicații au idiosincrazii specifice care trebuie să fie adaptate pentru a obține performanțe optime în ferestrele de livrare.

Industria congelată și refrigerată a modelat cele mai bune practici moderne pentru transportul produselor legate de temperatură, cum ar fi rețeaua emergentă de distribuție farmaceutică.

Combinarea soluției noastre de urmărire a vehiculului cu un înregistrator de date de temperatură Transcan aprobat EN12830 ajută la asigurarea satisfacției clienților, reducând în același timp costurile de deteriorare sau returnare.

Inregistratoarele de date Transcan oferă trasabilitatea temperaturii totale pe tot parcursul lanțului de frig și toate jurnalele de date ale temperaturii Transcan sunt aprobate EN12830.

Transport de animale

Inregistratoarele de date Transcan sunt aprobate de DEFRA (CE nr. 1/2005). Sistemul nostru Transcan asigură faptul că transportatorii de animale mențin animalele la temperatura corectă pe parcursul călătoriei lor. Combinația dintre soluția noastră de urmărire a vehiculului și Transcan oferă, de asemenea, statistici detaliate despre călătorie, asigurând faptul că animalele sunt ținute în tranzit pentru o perioadă minimă de timp.

Logistică farmaceutică

Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA) este responsabilă pentru reglementarea medicamentelor, dispozitivelor medicale și a componentelor sanguine din Marea Britanie. MHRA este, de asemenea, responsabil pentru dezvoltarea Cartei privind bunele practici de distribuție (PIB). PIB-ul este un sistem de garanție a calității care include cerințe pentru cumpărarea, primirea, depozitarea și exportul de medicamente destinate consumului uman.

Conform legislației actuale în vigoare, este responsabilitatea distribuitorului angro furnizor să protejeze medicamentele aflate în tranzit. Aceasta include prevenirea împotriva ruperilor, adulterării și furtului. Cu toate acestea, problema cheie care afectează longevitatea medicamentelor este temperatura adversă. Folosind capabilitățile avansate ale pachetului Transcan, putem atenua excursiile la temperatură, asigurându-ne că condițiile dorite sunt menținute în timpul transportului.

Este esențial ca produsele farmaceutice să rămână într-un mediu controlat stabil în timpul transportului, datele noastre de înregistrare a temperaturii joacă un rol important în asigurarea conformității clienților noștri, respectarea și depășirea liniilor directoare ale PIB-ului 2015 al MHRA. Combinată cu platforma noastră web de top, soluția noastră integrată poate oferi vizibilitate totală a lanțului de aprovizionare.

Produse proaspete

Produsele noastre sunt utilizate pentru a monitoriza rutele intense de livrare la domiciliu cu mai multe picături pentru lanțurile mari de supermarketuri din Marea Britanie. Acestea asigură că se obține o eficiență maximă atât a echipamentului de rută, cât și a celui frigorific.

Depozite frigorifice și camere frigorifice

Jocurile olimpice, paralimpice, Ryder Cup, F1 și probele de cai Burghley trebuie să numească doar câteva evenimente care utilizează în mod regulat înregistratorii de date Transcan. Toate acestea au fost combinate cu sisteme de urmărire a vehiculelor pentru a monitoriza livrările și depozitarea critică a temperaturii. Sinergia dintre temperatură și urmărirea vehiculului contribuie la garantarea faptului că produsele sosesc / sunt stocate cu aceeași calitate ridicată pe măsură ce părăsesc facilitățile de producție ale clienților noștri. Proaspăt și potrivit pentru consum.