Despre Noi

Suntem aici pentru a va oferi performantele celor mai cunoscute inregistratoare de temperatura. Transcan este de peste 25 de ani cel mai de incredere dispoztiv pentru inregistrarea si stocarea datelor transporturilor cu temperatura controlata.

Lucram cu unele dintre cele mai bune companii, ajutandu-le sa realizeze practici remarcabile în domeniile lor de activitate. Gama noastra de  produse permite transportul în condiții de siguranță și securitate a temperaturii.

Image

Am dezvoltat o retea de cinci parteneri in Romania, pentru a va oferi cele mai bune servicii in domeniul sistemelor frigorifice auto.

Prin reteaua nationala TotalFrig va oferim service, piese de schimb, prelungiri FRC, inregistratoare de temperatura, incalzitoare independente.

Ne mandrim în înțelegerea complexitatea aplicației dumneavoastră și oferindu-vă clientului, cu un partener de suport tehnic, mai degrabă decât doar un furnizor de echipamente.

De aceea, avem cinci puncte strategice in Romania pentru a va oferi reparatii, intretinere si piese de schimb pentru Thermo King , Carrier Zanotti, Konvekta.