Despre Noi

Este foarte ușor pentru cei mai mulți oameni implicați în aplicații tehnice de specialitate din întreaga lume să aibă un angajament real pentru furnizarea de excelență. Prin aceasta vine o unitate naturală să fie la fel de incredere ca poate fi, pentru a fi invocată pentru a inova și de a contribui la cele mai bune practici pe care tehnologia poate face posibilă. Acesta este modul în care ne simțim cu toții aici la Seven Telematics.

Vom ajunge să lucreze cu unele dintre cele mai bune companii din lume, ajutându-le să realizeze practici remarcabile în domeniile lor de date. Avem o gama de produse, pentru a permite transportul în condiții de siguranță și securitate a temperaturii încărcăturilor critice. Monitorizarea în timp real a stării inteligent de la temperatura la tahograf.

Image

La șapte sisteme de navigatie inteligente noi de cercetare, proiectarea, dezvoltarea și fabricarea lider mondial de temperatură Transcan și înregistratoare de date de la baza noastră în Regatul Unit.

Inregistratorul Transcan® este original dispozitiv de temperatură de transport și de înregistrare a datelor, de încredere pe toată piața mondială. Transcan® a condus calea de peste 25 de ani ca resursa cea mai de încredere pentru captarea datelor temperaturii aplicații mobile critice.

Noi combinăm formatul de încredere al Transcan® cu starea de tehnologie de ultimă oră în sistemele noastre telematice SevenEye®. Oferind atât de urmărire a vehiculelor standard pentru vehicule de marfă „uscat“ și „transporta la frigider“ , prin intermediul link - ul direct prin satelit la gama noastră de EN12830 verificate de temperatură și data logger. Șapte afaceri Telematics' a fost fondat pe furnizarea celor mai înalte standarde de servicii și cunoștințe despre produs. Clienții noștri cer mai stricte standarde, după toate mediul controlat de temperatură este de aproximativ gestionarea produselor critice de temperatură. Lanțul de transport și logistică începe și se termină cu integritatea produsului, șapte sisteme de navigatie inteligente asigura acest lucru rămâne o importanță capitală pentru operația.

Ne mandrim în înțelegerea complexitatea aplicației dumneavoastră și oferindu-vă clientului, cu un partener de suport tehnic, mai degrabă decât doar un furnizor de echipamente.